Zagreb Split Zadar Rijeka

Stvorite Umjetnost i Jačajte Timski Duh

Idealna kombinacija za nezaboravan
teambuilding i Korporativno druženje

Predstavljamo vam našu organizaciju timskog događaja koji će vam pružiti jedinstveno iskustvo u ugodnoj atmosferi slikanja i uživanja u vinu. Naša večer slikanja i vina će ojačati vaš tim i osigurati da se vaši zaposlenici povežu i međusobno bolje upoznaju.

Neovisno o tome da li ste već radili s nama ili tek planirate organizirati timski događaj, naši iskusni voditelji radionica osigurat će da svi sudionici imaju sjajno iskustvo i da se osjećaju ugodno bez obzira na njihove kreativne sposobnosti ili prethodno iskustvo slikanja.

Naše večeri slikanja i vina su namijenjene svim tvrtkama koje žele organizirati nešto jedinstveno i različito. Dugoročno gledano, svaki timski događaj je važan za rast i razvoj tvrtke, a naša večer slikanja i vina pružit će vam mnoge prednosti u procesu jačanja tima.

Naš timski događaj će osigurati da se vaši zaposlenici opuste i uživaju u kreativnom procesu. To je sjajan način za razbijanje rutine i stvaranje novih iskustava koja će doprinijeti pozitivnoj atmosferi u tvrtki.

Slikanje je također izvrsna aktivnost za razvoj kreativnosti i poboljšanje timskog rada. U ovom procesu sudionici će razviti svoje vještine vizualnog izražavanja i naučiti kako raditi zajedno prema zajedničkom cilju.

Uz slikanje, vaši zaposlenici će uživati u ispijanju ukusne kapljice vina. Ovo je prilika da se opuste i uživaju u opuštenoj atmosferi.

Stoga, ne čekajte više, kontaktirajte nas danas i rezervirajte našu večer slikanja i vina za vaš sljedeći timski događaj. Vidimo se uskoro!

Dogovorite teambuilding

UČESTALA PITANJA

Da, potrebno je na vrijeme poslati upit za željeni termin kako bismo provjerili dostupnost.

Naravno, sve što je praktično servirati i konzumirati možete sa sobom ponijeti.

Nije dozvoljeno donositi ni konzumirati druga alkoholna pića u našem studiju, tijekom večeri se konzumira isključivo vino. Za one koji ne piju vino u ponudi imamo i neka bezalkoholna pića i sokove.

Druženje traje 2 sata i 30 minuta unutar kojih bude pauza od 15ak minuta. Kapacitet našeg Art Bottega studija je max. 22 osobe.

Da, kod privatnih termina možete odabrati temu slikanja neku iz naše ponude.

Naravno, slobodni ste organizirati druženje s kolegama za vrijeme naših redovitih termina. Često budu manje grupe Team buildinga u redovnim terminima i dosadašnja iskustva su bila odlična.