Zagreb Split Zadar Rijeka

Proslavimo zajedno!

slikanje uz vino - savršena kombinacija za nezaboravnu rođendansku proslavu!

Želite li proslaviti rođendan na nezaboravan način i stvoriti neke od najdražih uspomena s prijateljima i obitelji? Naša organizacija nudi nezaboravno iskustvo uz kist i vino! 

S našim stručnim voditeljima, naučit ćete slikati vlastitu sliku dok degustirate različita vina i uživate u dobrom društvu. Ova aktivnost je savršena za sve uzraste, bez obzira na iskustvo u slikanju. Na kraju, možete ponosno odnijeti svoje djelo kući i zadržati ga kao trajnu uspomenu na ovu nezaboravnu večer.

Osim toga, možete donijeti svoju tortu i ukrase kako bi proslava bila što zanimljivija i personaliziranija. Mi se brinemo o organizaciji, tako da se možete opustiti i uživati u večeri. Naš tim će se pobrinuti za sve detalje i osigurati da sve prođe glatko i bez stresa za vas.

Uz kombinaciju kista i vina, ovo će biti nezaboravna rođendanska proslava koju će svi dugo pamtiti. Kontaktirajte nas i osigurajte svoje mjesto za ovu jedinstvenu i kreativnu večer!

Dogovorite nezaboravnu rođendansku proslavu

UČESTALA PITANJA

Da, potrebno je na vrijeme poslati upit za željeni termin kako bismo provjerili dostupnost.

Naravno, sve što je praktično servirati i konzumirati možete sa sobom ponijeti.

Nije dozvoljeno donositi ni konzumirati druga alkoholna pića u našem studiju, tijekom večeri se konzumira isključivo vino. Za one koji ne piju vino u ponudi imamo i neka bezalkoholna pića i sokove.

Druženje traje 2 sata i 30 minuta unutar kojih bude pauza od 15ak minuta. Kapacitet našeg Art Bottega studija je max. 22 osobe.

Da, kod privatnih termina možete odabrati temu slikanja neku iz naše ponude.

Naravno, slobodni ste proslaviti rođendan za vrijeme naših redovitih termina. Često budu proslave rođendana u redovnim terminima i dosadašnja iskustva su bila odlična.