Zagreb Split Zadar Rijeka

štedite i uživajte s obitelji i prijateljima

Family Card - odaberi paket po mjeri

štedite i uživajte s obitelji i prijateljima

Family Card - odaberi paket po mjeri

Pogodnosti pri grupnoj kupnji ili višekratnom dolasku u Art Bottega Studio

Kako funkcionira Family Card?

1. Kupi Family Card

Svoje ulaznice možete iskorititi kako vama odgovara! Možete ih iskoristiti sve samo za sebe ili ih podijeliti s obitelji i prijateljima, odjednom ili u nekoliko navrata.⁣

2. Ostvari kod kupona

Nakon što ste kupili jedan od paketa iz Family Card ponude primit ćete jedinstveni kod kupona koji možete iskoristiti za rezervaciju Pineli & Vino večeri.

3. Odaberi termin za Pineli & Vino večer

Nakon što je kupon automatski ili ručno unesen, sustav će umanjiti vrijednost kupona za iznos koji ste potrošili pri rezervaciji jednog od redovnih Pineli & Vino termina,

4. Rezerviraj termin

Family card kuponi vrijede isključivo za rezervacije Pineli & Vino večeri iz redovnih termina (svi termini koji su objavljeni na našoj web stranici) te u razdoblju od 6 mjeseci od trenutka kada su kupljeni.

Jedna ulaznica za cijelu obitelj

Poklonite nezaboravno iskustvo slikanja uz čašu vina prijateljima ili članovima obitelji

Family card kupon su paketi pogodnosti pri grupnoj kupnji ili pak višekratnom dolasku u Art Bottega
Studio! P
rvenstveno je namijenjen osobama koje se redovito vraćaju na naše večeri kako bi ostvarili benefit popusta, naravno da su svi ostali slobodno koristiti neki od ovih paketa.

Family card paketi vrijede 6 mjeseci od trenutka kada su kupljeni.

U sustavu su kreirani paketi stoga nije moguće odabrati drugačiji broj ulaznica i ostvariti ovaj popust već isključivo odabirom jednim ili više paketa za broj ulaznica koji vam je potreban.

Mjesto se treba rezervirati putem web stranice prije dolaska na Pineli & Vino večer.

Pri kupnji jednog od paketa primate jedinstveni kod kupona unutar mail-a. (vidi dolje) Nakon što odaberete željeni termin. U područje kupon kod > unijeti jedinstveni kod > primijeni kod > te nakon toga dovršite rezervaciju, a sustav će sam automatski uvažiti vaše ulaznice s kupona.

Nakon što je kupon automatski ili ručno unesen, sustav će umanjit vrijednost kupona za iznos koji ste potrošili pri rezervaciji jednog od redovnih Pineli & Vino termina, a preostali će vam biti raspoloživ za buduću rezervaciju ukoliko ste potrošili manje od vrijednosti kupljenog Family Card kupona.

 

Sve rezervacije vrše se isključivo putem naše web stranice na način da:

Odaberete “lokaciju studija” odaberete raspoloživu temu ili termin dodate broj mjesta naručite te popunite tražene podatke kliknete “Dovrši rezervaciju”.

 

Naravno, slobodni ste proslijediti vaš jedinstveni kod osobi koju želite darovati, no Family card paket nema nikakav format namijenjen darivanju već unutar mail-a stiže jedino jedinstveni kod za proces rezervacije. 

Za darivanje dragih osoba u ponudi imamo Poklon bon koji glasi na ime osobe koju darivate i stiže u digitalnom obliku (pdf formatu).