Zagreb Split Zadar Rijeka

Kupovina i plaćanje

Mogući oblici plaćanja na Internet stranici su:

Plaćanje općom uplatnicom; Plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica: Maestro,  Mastercard, Visa, American.

Plaćanje po dolasku je moguće za neke proizvode/usluge (događaje) koje nudi Art Bottega.

Odaberete li plaćanje općom uplatnicom, prilikom kreiranja narudžbe na Vašu e-mail adresu stići će predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte ili sl. Po izvršenoj uplati Vaša narudžba smatrat će se urednom narudžbom ukoliko su svi podaci točno i potpuno uneseni, nakon čega ćemo započeti obradu iste. Ukoliko uplata nije uredno zaprimljena u roku od 48 sati od slanja narudžbe Vaša narudžba neće se smatrati urednom niti će na bilo koji način obvezivati Art Bottega.

Odaberete li plaćanje kreditnom ili debitnom karticom plaćanje se smatra izvršenim u trenutku autorizacije od strane izdavatelja kartice. Po izvršenoj uplati Vaša narudžba smatrat će se urednom narudžbom ukoliko su svi podaci točno i potpuno uneseni, nakon čega ćemo započeti obradu iste. Ukoliko uplata nije uredno zaprimljena u roku od 48 sati od slanja narudžbe Vaša narudžba neće se smatrati urednom niti će na bilo koji način obvezivati Art Bottega.

O načinu i sigurnosti plaćanja te zaštiti osobnih podataka prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama brine WS Pay sustav, a više detalja možete saznati ovdje.

Ukoliko se radi o paketu račun će biti priložen u paketu (ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa), osim u slučaju da je adresa za isporuku različita od adrese kupca. U tom slučaju račun će biti poslan e-poštom na adresu kupca.

Ukoliko se radi o kupnji ulaznica za jedan od događaja koje organizira Art Bottega j.d.o.o., nakon uspješno dovršenog procesa kupnje na vašu email adresu stići će račun kao potvrda o provedenoj transakciji.

Izjava o korištenju WSPay sustava

Art Bottega web prodajno mjesto koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

O načinu i sigurnosti plaćanja te zaštiti osobnih podataka prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama brine WS Pay sustav, a više detalja možete saznati ovdje.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti (Kuna). Za kupce iz inozemstva prilikom terećenja vaše kreditne kartice, iznos u kunama prikazan na Internet trgovini će se konvertirati u vašu lokalnu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj Internet trgovini.

Neovisno o tome koji ste način plaćanja odabrali, nakon što izvršite uplatu i dovršite narudžbu na e-mail adresu koju ste prethodno unijeli, stići će Vam e-mail sa potvrdom narudžbe. Čim Vašu narudžbu spremimo za isporuku, dobiti ćete obavijest putem e-maila, koja će sadržavati i kod za praćenje pošiljke (tzv. tracking kod), pomoću kojeg možete u svakom trenutku saznati gdje se Vaša pošiljka nalazi.

Na dan dostave, dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili u narudžbi. Poruka će sadržavati obavijest o očekivanom terminu dostave i broj pošiljke za navedenu isporuku. 

E-Mail

Organizator koristi vašu e-mail adresu samo za postupak naručivanja ulaznica, osim ako sami ne odlučite da želite primati i newsletter. Otkazivanja, odgađanja i ostale važne obavijesti o događajima proslijedit ćemo vam e-mailom. Nadalje, obavijestit ćemo vas o važnim poboljšanjima naše Internet stranice / webshopa / postupka kupovine. U svakom slučaju, Organizator ne šalje neželjene reklamne poruke putem e-maila.