Zagreb Split Zadar Rijeka

Uz čašu omiljenog vina i kist u ruci

Djevojačka večer koja će vam priuštiti nezaboravne trenutke

Život donosi mnoge prilike za slavlje i druženje, a organizacija djevojačke večeri predstavlja jednu od najuzbudljivijih. To je trenutak kada se okupljamo s najboljim prijateljicama i kada se pripremamo za novu fazu života, ali i za ludi provod. Kako bismo vam omogućili nezaboravno iskustvo, nudimo organizaciju djevojačke večeri uz slikarsko platno i vino, savršenu kombinaciju koja će ispuniti sve vaše želje i očekivanja.

Slikanje je umjetnost koja nam pruža mogućnost da se izrazimo na jedinstven način. Uz slikarsko platno, možete se opustiti i prepustiti se kreativnosti, a uz vrhunska vina, sve će izgledati još bolje. Naše iskusne voditeljice će vas voditi kroz proces slikanja, tako da ne morate brinuti hoće li vaše umijeće slikanja biti dovoljno dobro. Slikarska djevojačka večer je odlična prilika da se povežete sa svojim prijateljicama i da zajedno stvorite nezaboravne uspomene.

Ne morate se brinuti o detaljima, jer ćemo mi sve organizirati za vas. Sve što trebate učiniti je okupiti svoje najbolje prijateljice i pripremiti se za ludi provod uz umjetnost i vino.

Dogovorite djevojačku večer

UČESTALA PITANJA

Da, potrebno je na vrijeme poslati upit za željeni termin kako bismo provjerili dostupnost.

Naravno, sve što je praktično servirati i konzumirati možete sa sobom ponijeti.

Nije dozvoljeno donositi ni konzumirati druga alkoholna pića u našem studiju, tijekom večeri se konzumira isključivo vino. Za one koji ne piju vino u ponudi imamo i neka bezalkoholna pića i sokove.

Druženje traje 2 sata i 30 minuta unutar kojih bude pauza od 15ak minuta. Kapacitet našeg Art Bottega studija je max. 22 osobe.

Da, kod privatnih termina možete odabrati temu slikanja neku iz naše ponude.

Naravno, slobodni ste organizirati djevojačku zabavu za vrijeme naših redovitih termina. Često budu proslave djevojačkih večeri u redovnim terminima i dosadašnja iskustva su bila odlična sve sudionice se jednako zabave i sa sobom ponesu uspomenu.