Art Bottega započela je sa svojim radom u Splitu 2018. godine. Danas naše Pineli & Vino večeri odvijaju se u dva Art Bottega studija u Splitu i Zagrebu. Često smo i na putu pa naše večeri organiziramo diljem Hrvatske. Koncept Pineli & Vino podrazumjeva da nemorate imati predhodnog umjetničkog iskustva. Dovoljno je da se željeni zabave i opuštanja na kreativan način. Cijela priča krenula je od Pinela odnosno kako se u Dalmaciji kaže za kistove tj četkice za bojanje, dodali smo malo vina, glazbe i zabavnog programa, a svi sudionicu ostali su oduševljeni načinom na koji ih članovi našeg tima vode kroz ovo nezaboravno iskustvo.

Art Bottega tim sastoji od 5 članova u Zagrebu i Splitu. Ivana, Zrinka i Vana provesti će vas kroz ovo zabavno iskustvo u Splitu u našem prekrasnom studiju u Dioklecijanovoj palaču. Dora i Monika probuditi će umjetnika u vama u našem studiju u Zagrebu.

Povedite svoje prijatelje ili pak dođite sami i zabavite se s nama na jednoj od naših lokacija. Ako biste nas voljeli vidjeti kod vas, pozovite nas rado ćemo se odazvati. Zabavite se uz Pinele & Vino

 

ART BOTTEGA TIM


 

Ivana Filipović

Executive Manager

mag. edu phil.


Rođena 92. u Splitu. Po završetku II. jezične gimnazije, svoje školovanje nastavlja na Sveučilistu u Zadru, Bologni i Splitu te stječe diplomu magistrice edukacije filozofije i talijanskog jezika i književnosti. Strast prema slikanju njeguje od djetinstva, a svoj talent učvrstila je pohadanjem umjetnickog ateljea pod vodstvom luke radice.

Kad narastem bit ću televizor.

Stipe Mamić

CEO and Founder

mag. oec.


Rođen u Splitu, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Po završetku studija radio je u renomiranim svjetskim institucijama, a godinu dana proveo je i u SAD-u. Svoje životno i kreativno iskustvo prelio je u Pinele & Vino večeri.

Dok život juri ja ću lagano.

Zrinka Ružičić

Operations Manager

mag. art.


Rođena 1992. u Splitu. Školovala se u Splitu i Širokom Brijegu, a 2016. diplomirala kiparstvo. Nakon akademije putuje, sudjeluje te drži različite likovne i izvedbene radionice. Sa svojim angažmanom sudjeluje na festivalu Sedam dana stvaranja u Pazinu. Jedan period radi kao nastavnica likovne kulture u osnovnoj školi u Splitu.

Ništa mi neće ovi dan pokvarit.

 

Vana Božić

Voditelj Pineli & Vino - Split

mag. art.


Rođena 1994. u Splitu. Stekla zvanje magistra edukacije likovne kulture i likovnih umjetnosti 2019. godine na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu. U slobodno vrijeme putuje i volontira u sklopu programa Erasmus plus.

Ja volim samo sebe, jedino sebe.

Dora Šitum

Voditelj Pineli & Vino - Zagreb

studentica slikarstva na ALU Zagreb


Rodena u Vinkovcima 1997. U Osijeku se školuje za slikarskog dizajnera u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna. Zatim upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, gdje trenutno studira na 1.god MA slikarstva. Uz zanimanje slikarskog dizajnera posjeduje i zanimanje profesionalnog vizažista (makeup artist).

Omnia mea mecum porto.

Monika Taborski

Voditelj Pineli & Vino - Zagreb

studentica slikarstva na ALU Zagreb


Rođena 1994. u Požegi. Završila Srednju glazbenu školu i stekla zanimanje "glazbenik - gitarist". 2017. upisuje slikarski odsjek na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Trenutno studentica 4. godine slikarstva u klasi Igora Rončevića.

Amicus certas in re incerta cernitur.

 

Želiš se priključiti Art Bottega timu?


Art Bottega je savršeno za sve kreativce koji vole biti okruženi s ljudima. Naše Pineli & Vino večeri baziraju se na osnovnim slikarskim tehnikama u akrilu. Voditelji su komunikativne i otvorene osobe koje znaju animirati druge i pomoći im da u zadanom vremenskom roku ostvare svoje prvo umjetničko djelo.


Popuni prijavu i postani dio Art Bottega tima

 
Započni razgovor
Trebaš pomoć?
Obratite nam se ...
Pozdrav, trebaš pomoć prilikom rezervacije? Javi nam se i mi ćemo ti pomoći ...🥂🖌️